Lessen

Volwassenen

Is schilderen ook iets voor jou?

Je twijfelt misschien al langer of er niet een schilder in je huist. In mijn lessen werken we op ontspannen wijze aan het vergroten van je vaardigheden.

Ik help je om met acrylverf en ander materiaal de werking van kleuren, composities en beeldelementen (structuur, vorm, lichtval, perspectief) te hanteren. Ik leer je ‘anders te kijken’ naar de werkelijkheid en daarvan los te komen.

Jongeren atelier

De teken- en schildercursus, is gericht op het ontdekken en ontwikkelen van je talenten in tekenen en schilderen. Bovenaan staat dat je plezier gaat beleven aan dit vak.

Het verhaal in de kunst is een belevenis. Door naar kunst te kijken word je gestimuleerd in jouw eigen creatieve proces, dit vergroot jouw zelfvertrouwen. Met enthousiasme ga je kunst ontdekken en deze ontdekking verwerken. Jouw individuele ontwikkeling staat centraal: ‘dat wat jij nog nooit gedaan hebt en waar jij goed in bent, en het maakt niet uit hoe je het doet’  

Je komt tijdens de lessen in aanraking met verschillende materialen. Belangrijk is dat je ervaart hoe het werkt en ontdekt wat jouw voorkeur heeft en waar jij je goed in bent.

Er komen verschillende thema’s aanbod, vooral onderwerpen uit jouw belevingswereld, dat maakt dat je je betrokken voelt bij wat je gaat maken. Dit kan zijn over jouw eigen beleving, wensen, actualiteiten en soms werk je in de stijl van een kunstenaar.

Informeer , verschillende tijden i.v.m wisselende roosters mogelijk.

Kinder atelier

Ben je ook het liefst de hele dag aan het tekenen, schilderen, knippen en plakken? Kom dan eens kijken bij een van de lessen!

 

Prijzen

-Volwassenen 1,5 uur € 55.- per maand  (incl. 21% BTW) .

-Kinderen en jongeren: 1 uur € 30.- euro per maand, 1,5 uur € 40.- per maand

De lessen worden het hele jaar door wekelijks gegeven, m.u.v. de schoolvakanties.

De lessen zijn incl. vele soorten materialen (excl. doeken) inclusief koffie / thee / limonade met wat lekkers.

De betaling gaat per maand (vooraf betaling).
Over het jaar 10 maanden, de overige 2 maanden vallen gedeeltelijk in de zomervakantie.

Voor mijn lessen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.